ГЕКСАСПРЕЙ

від 245.83 грн. до  294.40 грн.
Інформація станом на 05.05.2024

Основні характеристики

Заявник
Бушара Рекордаті
Виробник
Рекордаті
Країна
Франція
Умови відпуску
без рецепта
Код ATC
R02A
Реєстраційний номер
UA/6180/01/01

Основні характеристики

Заявник
Бушара Рекордаті
Виробник
Рекордаті
Країна
Франція
Умови відпуску
без рецепта
Код ATC
R02A
Реєстраційний номер
UA/6180/01/01

Iнструкція ГЕКСАСПРЕЙ

Реклама
ЙОДОМАРИН®
Таблетки для перорального застосування. Для дорослих і дітей з народження.
ЙОДОМАРИН® 100
Таблетки 100мкг №100
Профілактика розвитку дефіциту йоду, у тому числі у період вагітності або годування груддю. Профілактика рецидиву йододефіцитного зоба після хірургічного лікування, а також після завершення комплексного лікування лікарськими засобами гормонів щитоподібної залози.

Аналоги

ГЕКСАСПРЕЙ, відгуки (18)

Володимир
25.04.2024
Спрей може і хороший, але при застосуванні двічі в день, на третій день він закінчився. Думали зламався розпилювач, а ні - при огляді помітили що спрей закінчився, отакого. Хотілось би більшого наповнення флакону.

Маріна
03.04.2024
Спрей дієвий,знеболює,але швидко з ладу виходить розпилювач ,вже другий флакон ,який перестав працювати за декілька разів у використанні.Прошу виробника звернуту увагу на розпилювач!

Вероника
08.03.2024
Преперат хороший, но сразу ломается. Деньги на ветер

Марина
16.02.2024
Спрей може і хороший, інколи навіть допомагає горлу, але не довго, розприскувач перестає працювати майже на зразу. Спочатку думала, що це якийсь брак, але три флакони повні і всі не працюють. По суті гроші в смітник, тому як би його не прописували лікарі і не хвалили його дієвість, шукайте альтернативу в інших засобах, бо ця здоровенна дорога банка на раз.

Лілія
06.02.2024
Ліки чудові. Але сам спрей перестає прискати вже на 2-3 день. Два флакони купляла, користувалася за інструкцією.

Ольга
24.01.2024
Батьки,благаю

Ігор
22.01.2024
Гарний спрей але чомусь зник в цій мережі на вул Бульварно-Кудрявська(((. Але я купив в аптеці Маркет Універсал поруч, наступні двері )

Жанна
29.11.2023
Найкращий спрей, який тільки зустрічала від горла. Дитина кашляла, спати нормально не могла, задихалась, відразу допоміг, за 3 дні все пройшло. Так, швидко закінчується, але пролікувати кашель вистачає.І ціну свою абсолютно виправдовує

Маріанна
27.11.2023
На другий день спрей перестав працювати. Навіть не встиг полікувати. Викинуті гроші

Ольга
12.10.2023
Дуже класний препарат. Допомогає швидко. Так його не надовго вистачає, але на лікування одним курсом достатньо. Горло вилікували їм на багато швидше, інше не допомогло

Олена
28.09.2023
Дуже прекрасний препарат, горло пекло вогнем і спрей допоміг...... На рахунок ємності я теж здивувалася що ліки так бистро скінчилися, мабуть Франція економе.

Лобанова Елена
11.09.2023
Дуже гарний препарат рятував мене від ріжучого болю в горлі, та мою дитину з хронічними ангінами. Дуже важливо спрей добре взбовтати перед використанням, щоб не забилася насадка. Для одного оприскування достатньо однократного короткого натиску, нажали і одразу відпустили. Балон під тиском, тому дуже гарно розпилює. Я обробляю одним приском (посередині горла) три рази на день. Балону хватає на 2-3 курси лікування.

Марія
25.02.2023
Банки хватає на 2-3 дні! Не вартує! Не дієве! Ніяке

Мила
24.11.2022
Читая чужие отзывы ниже, не смогла удержаться не оставив отзыв свой. Объективно препарат действительно хорош. Как можно было назвать его "дрянью" делая вывод от своей жопорукости. Очень действенный препарат. Спас меня при острых болях в горле, не могла сглотнуть слюну, из-за этого и спать не могла, в горле как колючки. После второго орошения горла, боль стала проходить и через день применения ушла. Не вводите людей в заблуждение. Или покупайте отечественные спреи. Которые тоже не дешёвые. Кто помнит прежние эффективные препараты ИРС 19 которому цены нет, тот меня поймёт. Но его уже не купишь к сожалению. Это хорошая альтернатива. Очень рада что нашла его. Очень хороший препарат который работает. Помогает не только вылечить горло но и хорошо откашливать. Если с умом использовать хватает на два цикла по 5 дней. Т.е. если можно так сказать на две простуды. Держать вертикально, встряхнуть, и сделать два коротких!! (и этого более чем достаточно т.к. орошает превосходно всё горло) впрыскивания по обе стороны миндалин 3 раза в день. И Будьте Здоровы!

Дар'я
26.09.2022
Назначив лікар при гострому фарингіті.Гарний спрей,розпилення супер,2р натискаєш і все горло заливає,але вистачає то не надовго,а ціна ого-го.Цього флакона мені вистачило на 4,5 дні(3 рази на день користувалась)

Яна
14.08.2022
Не советую покупать ету дрянь отдала за ее 210 грн ефекта никакого и не хватило даже на три дня и ето только одному ребенку 3 р на день скорее всего не долили на производстве в бутылку коз.... производитель

Марина
02.02.2022
Отличный спрей, обезболил с первого применения! Не печет!!! Ребенок с удовольствием дает обработать горло, многие пишут, что им не хватает, но мне хватило на 5 дней и себе и ребенку, главное не зажимать сильно распылитель. Горло перестало болеть уже на следующий день, после применения и температура у ребенка спала.

Анна
11.09.2021
Пользуемся этим спреем год. Помогает отлично как деткам так и взрослым. Единственный минус- распылитель(((второй раз нам попадается какой то бракованный спрей. Начали пользоваться после 2- 3 дней перестаёт работать распылитель, за такую цену качество системы хромает, жалко что второй раз приходиться просто выбрасывать спрей((( Надеюсь производители обратят на это внимание!!!