ДЕТРАЛЕКС®

від 441.79 грн. до  504.20 грн.
Інформація станом на 14.04.2024

Основні характеристики

Заявник
Лє Лаборатуар Серв'є
Виробник
Серв'є
Країна
Франція
Умови відпуску
без рецепта
Код ATC
C05CA53
Реєстраційний номер
UA/4329/01/01

Основні характеристики

Заявник
Лє Лаборатуар Серв'є
Виробник
Серв'є
Країна
Франція
Умови відпуску
без рецепта
Код ATC
C05CA53
Реєстраційний номер
UA/4329/01/01

Iнструкція ДЕТРАЛЕКС®

Реклама
ЙОДОМАРИН®
Таблетки для перорального застосування. Для дорослих і дітей з народження.
ЙОДОМАРИН® 100
Таблетки 100мкг №100
Профілактика розвитку дефіциту йоду, у тому числі у період вагітності або годування груддю. Профілактика рецидиву йододефіцитного зоба після хірургічного лікування, а також після завершення комплексного лікування лікарськими засобами гормонів щитоподібної залози.

Аналоги

ДЕТРАЛЕКС®, відгуки (8)

Ліна
04.10.2023
Був геморой, і доволі серьйозний та із за сидячої роботи наливались дуже ноги, ікри взагалі під кінець дня були тверді наче камінь. Але брався засіб від геморою. Після 2 тижнів прийому геморой зник, ноги взагалі перестали наливались, в ногах легкість. Єдиний мінус, що був. Це те, що у туалет раніше щодня ходила по 1 разу, при прийомі детралексу 3 рази. І це дуже напрягало. А от після детралексу, щось є проблеми з цим. Подивлюсь як далі буде, можливо все відновиться. Але скажу так, мені цей препарат допоміг і дуже чудово

Оксана
02.09.2023
Детралекс 1000 мг купила за самопризначенням, лікар не призначав. Дуже сподобалась реклама по ТБ : "1 таблетка Детралекс 1000 мг - і ти непереможна!"Стояча робота, майже весь день на ногах, тому набряклість, біль, втома в нижніх кінцівках мені знайома, як нікому іншому. Десь на день 3 раптово з'явилась жахлива кропив'янка на руках і ногах, страшенно свербіло тіло. Я подумала, що в усьому винні помідори. Але ні! Виявилось, що це Детралекс так подіяв. І це при тому, що в мене ніколи ні на що не було алергії. Я злякалась на на жарт... П'ю його 13 день, кропив'янка потроху сходить завдяки прийому чи не найсильніших протиалергічних таблеток. Ефекту "вау" від прийому цього ЛЗ я поки не отримала, можливо замалий термін прийому... Але я його не раджу через такі побічні дії. Французький препарат за такі грошиська міг би бути і кращим!

Алина
14.06.2023
Препарат Детралекс не подошел! Назначали от варикоза в матке. Началась ужасная аллергия. Отек лица, шум в ушах, начало болеть левое подреберье... Это кошмар просто... Хотя эффект от него на лицо!

Олексій
01.06.2023
Мне выписали. При геморое в пару со свечами! Стадия гемороя 2. Прописали 5дней свечи два раза в день и пить Детралекс 2 недели по две два раза в день, после еды, а спустя две недели пить два раза по одной в день на длительной основе. Эффект действительно есть я наконец-то наладил стул, перестал болеть живот и нармализуется общее состояние организма! Все удачи, не затягивайте с этим делом! Многие боятся признаться в этой проблеме особенно мужики) не мкчайтесь! Лечитесь правильно!

Тамила
18.09.2022
Назначили детралекс 1000 на 9 месяце беременности. И это был ужал, болеть начало все в прямом смысле, на глазах появились кровяные сосуды, серце торохтело страшно, явно аритмия, мало того, пишут он от геммороя, так вот из-за приема 1000 мг появился геморой, которого в жизни не было никогда. Он гоняет венозную кровь, соответственно идет нагрузка на серце, а если ты был здоров до его приема, то заболит все за день. Не покупайте всю упаковку, если назначают, хорошо подумайте. После его приема пережила шок.

Маша
22.07.2022
Доброго дня. Мені спочатку допомогло, а потім стало гірше ніж до прийому, ноги більше болять і вени стали "вилазить" ,і постійно гарячі

Кріс
06.10.2021
Мені допоміг при геморої( можливо анальна тріщина) після проходження курсу, кровотеча і болі припинились,але найкраще йти до спеціаліста, адже причина може бути різна в кожного

Гульнара
29.05.2021
Назначил сосудистый хирург, диагностировали лимфостаз нижних конечностей , Препарат в начале помогает, спустя неделю ноги опять начинают болеть, еще проблема в том , что как начала принимать , началась проблема с кожей на руках начала выходить крапивница и на ногах тоже , врач сказал это не из-за препарата мол проблема совсем другая может даже микоз , сдала анализы на грибок . Ничего не обнаружили, сказали реакция организма на пищу , совсем глупо! Вообщем из-за этого у меня началась аллергическая экзема ! Хотела всех предупредить, если в первый день приема вы чувствуете зуд на ногах и руках , лучше не принимайте, я сама виновата верила врачами, наша медицина это просто ужас!